Ik heet Rietje, al vanaf mijn 6e jaar een echt “paardenmeisje”. Paarden zijn mijn passie en tijdens mijn hele leven erg belangrijk voor mij geweest. Zelf heb ik zoals ze dat noemen een “onveilige jeugd” gehad. Paarden waren belangrijk om liefde bij kwijt te kunnen, me te troosten en tot rust te brengen. Maar bovenal om me te spiegelen hoe ik me voel. Paarden spiegelen echt je stemming, voelen feilloos aan in wat voor bui je bent.

Naast liefde voor paarden is mijn tweede grote passie reizen. Vroeger heb ik een paar jaar in Griekenland en Hong Kong gewoond en de afgelopen 25 jaar heb ik voor mijn werk (specerijenhandel) veel verre reizen gemaakt (oa India, China, Indonesië, Vietnam, Brazilië) Tijdens deze reizen heb ik ongelofelijk veel bijzondere mensen mogen ontmoeten, extremen mogen zien in cultuur, geloof, armoede en rijkdom.

Hierbij heb ik geleerd dat ieder mens bijzonder is en dat ieder mens het recht heeft om gelukkig en vrij te zijn!

In Nederland hebben we het recht en de kans om gelukkig en vrij te zijn, om zelf keuzes te maken wanneer het “even niet zo lekker” gaat maar vaak begrijpen we niet wat de echte oorzaak is achter een probleem dat zich nu voordoet.

Na het volgen van de intensieve opleidingen tot coach en opsteller systemisch werken met paarden kan ik nu mijn passie voor paarden en mensenkennis combineren en mensen een stapje op weg helpen om zichzelf (terug) te vinden !

Ga je met me mee op reis ? Een reis naar jezelf ?